Tel.: 0251 24 54 54

CV onderhoud

De servicemonteurs van de Gasservice - Gaswacht organisatie zijn ervaren, hulpvaardig en uiteraard gecertificeerd. Voor CV onderhoud in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Noordwijk. En alle overige plaatsen in deze regio.

Sterren-Service®: serviceabonnementen op maat

Om 24 uur per dag verzekerd te kunnen zijn van warmte en warmwater, heeft Gasservice - Gaswacht voor uw cv ketel een serviceabonnement ontwikkeld. Met deskundig onderhoud, meestal éénmaal per 24 maanden, bent u verzekerd van een veilig en optimaal afgestelde cv ketel.

Ketelonderhoud door vakkundige servicemonteurs

Een CV storing voorkomen kan in veel gevallen door tijdig onderhoud op uw CV ketel uit te laten voeren. De Gasservice | Gaswacht organisatie begrijpt dat als geen ander. En heeft voordelige serviceabonnementen gemaakt om uw ketel in topconditie te houden.

De Sterren-Service® van de Gasservice - Gaswacht

Om de kosten voor onderhoud aan uw CV ketel beheersbaar te houden heeft de Gasservice - Gaswacht een aantal serviceabonnementen voor u samengesteld.

Het systeem is eenvoudig en helder: hoe meer sterren, des te uitgebreider de service. Het 4 Sterren-Service® onderhoudscontract CV ketel is daarbij het meest populair. Bekijk alle serviceabonnementen van uw gas- en energie specialist.