Tel.: 0251 24 54 54

Nieuwe CV Ketel

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel? Het is geen alledaagse aanschaf, een goed advies is van groot belang. Bij de Gasservice - Gaswacht bent u aan het goede adres. Onze jarenlange ervaring en actuele kennis van de markt zorgt ervoor dat u een goede keuze kunt maken.

Een nieuwe CV ketel kopen of huren?

Als uw ketel toe is aan vervanging zijn er twee opties. U kunt een nieuwe CV ketel kopen of een nieuwe CV ketel huren. U kunt CV ketels van diverse merken bij ons aanschaffen. Als u kiest voor het huren van een CV ketel dan kunnen wij u adviseren, de ketel installeren en onderhouden. De huurovereenkomst gaat u direct aan met de producent van de ketel.

Ketelonderhoud via een servicecontract

Bij de aanschaf van een nieuwe ketel kunt u meteen een CV onderhoudscontract afsluiten. Hiermee houdt u uw ketel en installatie in topconditie. En bent u verzekerd van hulp op het moment dat dit nodig is. We hebben verschillende abonnementsvormen, zodat u precies het abonnement kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past.

Vakkundige installatie door ervaren Cv-monteurs

Een CV ketel vervangen gebeurt door onze eigen Cv-monteurs. Deze vakbekwame Cv-monteurs hebben alle kennis om uw huis snel van warm water en warmte te voorzien. De Gasservice - Gaswacht organisatie is zowel ISO als SCIOS (Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties) gecertificeerd.