CV ketel huren

CV ketel huren

Uw cv-ketel vervangen is een belangrijke beslissing. In deze tijd staan milieu, kwaliteit, rendement en dus energiekosten volop in de belangstelling.

Een cv ketel huren, het alternatief

Door uw nieuwe cv-ketel te huren bent u verzekerd van een uitstekend comfort en warmte en natuurlijk uitgevoerd met de nieuwste en zuinigste technieken. Door nu te huren heeft u geen aanschafkosten, geen installatiekosten (bij standaard opstelling) en een efficiënt energieverbruik. Dus lagere energiekosten en geen onverwachte reparatiekosten.

Zekerheid en service

Wij adviseren u bij de huur van een CV ketel en kunnen de ketel desgewenst installeren en onderhouden via een onderhoudsabonnement. De huurovereenkomst sluit u direct af bij de producent van de ketel. Als u bij ons een onderhoudsabonnement afsluit heeft u de zekerheid van altijd direct beschikbare service bij eventuele storingen aan uw toestel. Altijd, dus ook ‘s avonds en in het weekend. Ook het onderhoud wordt voor u geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten van een aangenaam warmtecomfort en warmwater gebruik. Natuurlijk wordt uw nieuwe cv-ketel vakbekwaam geplaatst en aangesloten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Voor de verhuur van ketels werken wij samen met NEFIT. Klik HIER om direct naar NEFIT te gaan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies via verkoop@gasservice.nl of 0251 - 24 54 54.

Kies nu ook voor duurzaam en comfortabel wonen