Kopen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom de aanschaf van een nieuwe cv-ketel gewenst is. U wilt bijvoorbeeld besparen op energiekosten door een zuinigere cv-ketel aan te schaffen of u wilt meer warmwater comfort.

Bespaar kosten bij het kopen van een nieuwe ketel

Ook de bedrijfszekerheid kan een reden zijn om uw cv-ketel te vervangen. U wilt immers niet op ongewenste momenten met een storing geconfronteerd worden.

Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel adviseren wij altijd om niet alleen de cv-ketel te vervangen maar ook enkele essentiële onderdelen van uw verwarmingsinstallatie.

Wij noemen dit het Ketel-Pakket®.

Het kopen van een CV-ketel bij Gasservice - Gaswacht betekent kopen van een stuk kwaliteit en zekerheid tijdens de levensduur van de CV-ketel.

Met onze serviceabonnementen bent u gedurende de levensduur van de CV-ketel verzekert van een optimaal functioneren. Mochten er onverhoopt problemen zijn dan lossen wij die binnen 24 uur op en meestal al binnen 2 uur.

De nieuwe CV ketels van de Gasservice - gaswacht

Uw Gasservice - Gaswacht installateur levert de beste CV ketels die er te krijgen zijn in de markt. Wij leveren en installeren de nieuwste CV ketels van:

  • Intergas
  • Remeha
  • Nefit
  • Atag

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies via verkoop@gasservice.nl of 0251 - 24 54 54.

Kies nu ook voor duurzaam en comfortabel wonen