CV ketel kopen

Wilt u een nieuwe CV ketel kopen? dan bent u bij Gasservice I Gaswacht aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste ketel. Om u te voorzien van de juiste ketel voor uw situatie kunnen wij vrijblijvend een adviseur langs sturen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0251-24 54 54 of mailen naar verkoop@gasservice.nl.

Daarnaast hebben wij altijd speciale aanbiedingen via onze website. Hieronder vindt u de huidige aanbieding.

CV ketel aanbieding

Nu alleen te bestellen via onze website: een CV ketel van Intergas of Nefit inclusief Uitgebreid Service Pakket (USP).

Gasservice I Gaswacht staat voor kwaliteit en daarom krijgt u bij ons geen kale CV ketel prijs aangeboden waarbij u achteraf met allerlei bijkomende kosten geconfronteerd wordt. Bij ons krijgt u een prijs voor de CV ketel inclusief alle benodigde materialen en werkzaamheden die nodig zijn om een CV ketel goed en veilig aan te sluiten. Dit noemen wij het Uitgebreid Service Pakket. Zo heeft u een helder en transparant overzicht van wat u bij ons betaalt en wat u daarvoor krijgt zonder verborgen kosten.

Het Uitgebreid Service Pakket bestaat uit:

De CV ketel inclusief Uitgebreid Service Pakket is beschikbaar vanaf 1.995,- inclusief BTW*

 

Klik hier om een offerte aan te vragen voor de CV ketel + USP

* De internet aanbieding is inclusief het afsluiten van een 5 sterren service abonnement. Voor meer informatie zie de specifieke voorwaarden hieronder.

Specifieke Voorwaarden bij deze website aanbieding