Eénmalig onderhoud voor o.a. CV ketels

Onderhoud voor o.a. CV ketel

Breng uw CV-ketel weer in topconditie en kies voor verstandig en betaalbaar onderhoud.

Ook als u geen abonnement bij ons heeft kunnen wij uw cv-ketel een onderhoudsbeurt geven. Wij willen u echter wel op het volgende wijzen. Bij cv-ketels waar niet met regelmaat onderhoud aan gepleegd is en die wat ouder zijn, is er vaak sprake van achterstallig onderhoud. Dit kan betekenen dat er ook materialen (pakkingen, onderdelen) vervangen moeten worden om de conditie weer op peil te brengen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Wij verwijzen u dan ook naar de specifieke voorwaarden voor eenmalig onderhoud of het eenmalig oplossen van een storing.

U heeft eenmalig onderhoud voor € 149,50. Dit bedrag is inclusief 1 uur arbeidsloon en voorrijkosten maar exclusief materialen.

In Amsterdam geldt in de postcodes 1011, 1012, 1015, 1016, 1017, 1018 een extra voorrijtoeslag van 65,- euro.

Een abonnement afsluiten kan natuurlijk ook

Met een abonnement krijgt u regelmatig onderhoud en blijft uw cv-ketel in conditie. Goed onderhoud draagt zorg voor een energie efficiënt en veilig gebruik, het verlengd de levensduur en kan onnodige storingen voorkomen. Mocht zich toch een storing voordoen, dan zijn wij binnen 24 uur bij u en meestal binnen 2 uur.

Nu gratis eerste servicebeurt bij het afsluiten van een abonnement.

Indien u nu een abonnement neemt is de 1e servicebeurt gratis (max. 1 uur). Er zijn verschillende abonnementen. Afhankelijk van uw wensen zijn er abonnementen inclusief arbeidsloon en/of inclusief materialen. Wij willen u erop wijzen dat abonnementen alleen afgesloten kunnen worden op toestellen die in goede staat van onderhoud verkeren en die goed (Arbo technisch) bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden. Indien voorgaande niet het geval is, zullen deze zaken eerst verholpen dienen te worden. Ga naar abonnementen of klik hier voor meer info.

U kunt ook bij de monteur een abonnement afsluiten.

Eénmalig onderhoud aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor eenmalig onderhoud (u geeft daarbij aan akkoord te gaan met onze voorwaarden).