Storing melden (Als u al klant bij ons bent)

Storing melden (Als u nog GEEN klant bij ons bent)

Geen warm water? Of geen centrale verwarming? Als je CV-Ketel stuk is, wil je dat er snel iemand komt om de storing te verhelpen. De storingsmonteurs van de Gasservice | Gaswacht organisatie staan voor je klaar als het nodig is. Iedere dag. En de hele dag door. Bel snel met 0251 24 54 54 (ook buiten kantooruren) of meld je storing online (online meldingen worden alleen tijdens kantooruren in behandeling genomen)

Ook als je nog geen klant bent bij de Gasservice | Gaswacht kun je ons bellen voor hulp. Onze ervaren en gecertificeerde servicemonteurs zorgen er voor dat je snel weer warm water hebt en een warm huis. Want storingen komen altijd ongelegen.

De zekerheden van de Gasservice | Gaswacht:

Storingen verhelpen: ook voor niet klanten van Gasservice | Gaswacht

Ook als u geen abonnement bij ons heeft laten wij u niet in de kou zitten. Tijdens kantooruren kunnen wij zelfs dezelfde dag nog bij u langskomen om uw storing te verhelpen. De kosten voor eenmalig storing oplossen zijn € 139,50. Dit is inclusief 1 uur arbeidsloon en voorrijkosten maar exclusief materialen.

Wij willen u echter op het volgende wijzen: bij cv-ketels waar niet met regelmaat onderhoud aan gepleegd is en die wat ouder zijn, is er vaak sprake van achterstallig onderhoud. Dit kan betekenen dat er ook materialen (pakkingen, onderdelen) vervangen moeten worden om de storing op te lossen en de conditie weer op peil te brengen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen. Wij verwijzen u dan ook naar de specifieke voorwaarden voor eenmalig onderhoud of het eenmalig oplossen van een storing. 

Een abonnement afsluiten kan natuurlijk ook

Met een abonnement krijgt u regelmatig onderhoud en blijft uw cv-ketel in conditie. Goed onderhoud draagt zorg voor een energie efficiënt en veilig gebruik, het verlengd de levensduur en kan onnodige storingen voorkomen. Mocht zich toch een storing voordoen, dan zijn wij binnen 24 uur bij u en meestal binnen 2 uur.

Nu gratis eerste servicebeurt bij het afsluiten van een abonnement.

Indien u nu een abonnement neemt is de 1e servicebeurt gratis (max. 1 uur arbeidstijd). Er zijn verschillende abonnementen. Afhankelijk van uw wensen zijn er abonnementen inclusief arbeidsloon en/of inclusief materialen. Wij willen u erop wijzen dat abonnementen alleen afgesloten kunnen worden op toestellen die in goede staat van onderhoud verkeren en die goed (Arbo technisch) bereikbaar zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden. Indien voorgaande niet het geval is, zullen deze zaken eerst verholpen dienen te worden. Ga naar abonnementen voor meer info.

U kunt ook bij de monteur een abonnement afsluiten.