Storing melden (Als u nog GEEN klant bij ons bent)

Storing van o.a. CV ketel melden

TIJDELIJKE AANBIEDING: SLUIT NU EEN ONDERHOUDS- EN STORINGSABONNEMENT AF EN ONTVANG DE 1E SERVICEBEURT T.W.V. 75 EURO GRATIS (max 1 uur arbeidstijd)

Geen warm water? Of geen centrale verwarming? Als uw CV-Ketel stuk is, wilt u dat er snel iemand komt om de storing te verhelpen. De storingsmonteurs van de Gasservice | Gaswacht organisatie staan voor u klaar als het nodig is. Iedere dag. En de hele dag door. 

U kunt er bij ons voor kiezen om zonder abonnement eenmalig een storing te laten verhelpen of onderhoud te laten uitvoeren. Wij willen u er wel op wijzen dat het abonnement meestal voordeliger is dan het eenmalig laten uitvoeren van storings- of onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast bent u er met een abonnement van verzekerd dat we binnen 24 uur langs komen bij eventuele toekomstige storingen en dat we uw toestel periodiek onderhouden. 

Als u nog geen klant bent bij de Gasservice | Gaswacht kunt u ons bellen voor hulp. Onze ervaren en gecertificeerde servicemonteurs zorgen er voor dat u snel weer warm water hebt en een warm huis. Want storingen komen altijd ongelegen.

De zekerheden van de Gasservice | Gaswacht:

  • 24-uurs service, 7 dagen per week
  • Storingen verhelpen ook voor nietklanten van Gasservice | Gaswacht
  • Gecertificeerde servicemonteurs
  • Heldere serviceabonnementen
  • Vakkundig advies bij vervanging
  • SCIOS en ISO gecertificeerd

Storingen verhelpen: ook voor niet klanten van Gasservice | Gaswacht

Ook als u geen abonnement bij ons heeft laten wij u niet in de kou zitten. Tijdens kantooruren kunnen wij zelfs dezelfde dag nog bij u langskomen om uw storing te verhelpen. De kosten voor eenmalig storing oplossen zijn € 149,50. Dit is inclusief 1 uur arbeidsloon en voorrijkosten maar exclusief materialen. Het afsluiten van een abonnement is vaak voordeliger dan het eenmalig laten uitvoeren van eenmalig onderhoud, daarom kunt er bij ons ook voor kiezen om bij het bezoek van de monteur alsnog een abonnement af te sluiten. Uiteraard kunt u ook vooraf een abonnement afsluiten.

In Amsterdam geldt in de postcodes 1011, 1012, 1015, 1016, 1017, 1018 een extra voorrijtoeslag van 65,- euro.

Wij willen u echter op het volgende wijzen. Bij cv-ketels waar niet met regelmaat onderhoud aan gepleegd is en die wat ouder zijn, is er vaak sprake van achterstallig onderhoud. Dit kan betekenen dat er ook materialen (pakkingen, onderdelen) vervangen moeten worden om de storing op te lossen en de conditie weer op peil te brengen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Bel snel met 0251 24 54 54 voor meer informatie of vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

Door het eerste veld aan te vinken gaat u akkoord met de specifieke voorwaarden voor eenmalig onderhoud.