Over Gasservice

De Gasservice - Gaswacht organisatie is dé specialist in de Randstad. Vanuit Alkmaar, Zaandam, Heemskerk/Kennemerland, Haarlem en Hoofddorp/Meerlanden staan we 24 uur per dag voor u klaar. In geval van storing. Periodiek onderhoud om uw CV ketel in topconditie te houden. Of voor advies bij de aanschaf van zonnepanelen als u kiest voor duurzame zonne-energie.

Kwaliteit en duurzaamheid

Om de verschillende werkgebieden optimaal voor de dag te komen zijn de servicemonteurs gediplomeerd en is het bedrijf ISO, SCIOS en F-gassen gecertificeerd. Daarnaast is Gasservice - Gaswacht een erkend leerbedrijf. Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid. En steken daar al onze eigen energie in.

Bedrijfsidentiteit: deskundigheid, snel en betrouwbaar

Naast deskundigheid (een eerste vereiste) zijn snelheid en betrouwbaarheid de belangrijkste kenmerken van het bedrijf. We doen graag wat we beloven. Een man een man, een woord een woord. Onze jarenlange ervaring in de regio combineren we met actuele kennis uit de markt. Dat de combinatie succesvol is, blijkt wel uit de gestage groei die we als specialist in de regio doormaken.

Werkgever en opleider

De Gasservice - Gaswacht is niet alleen een aantrekkelijke werkgever. Als erkend leerbedrijf zijn we tevens bezig met de toekomst van ons vak en ons bedrijf. De hoog aangeschreven bedrijfsschool zorgt er met interne opleidingen voor dat de best gekwalificeerde onderhoudsmonteurs niet alleen vandaag en vanavond bij u kunnen komen. Maar dat we ook voor morgen en overmorgen specialisten hebben die gastoestellen en energie systemen goed onderhouden.

Kies nu ook voor duurzaam en comfortabel wonen