Kwaliteit en certificering

Veilig en zorgeloos gebruik kunnen maken van de verwarming, uw fornuis en warm water tijdens het douchen begint met een goede installatie en een betrouwbare partner die uw installaties in topconditie houden.

De allerbeste kwaliteit

Naast een servicegerichte instelling staan kwaliteit en deskundigheid bij ons bovenaan. Om onze dienstverlening op een zo goed mogelijke manier uit te voeren zorgen we voor gemotiveerde en kundige servicemonteurs.

Voor u is het tevens prettig te weten dat we als bedrijf de nodige certificeringen kunnen overleggen. Stuk voor stuk onafhankelijke oordelen van brancheorganisaties die u zekerheid kunnen geven over de kwaliteit van het geleverde werk. Ook zijn wij als een van de weinige bedrijven gecertificeerd om bodem gebonden energiesystemen te mogen installeren en onderhouden.

Uw gas- en energie service specialist in de regio is SCIOS, F-gassen, KOMO Instal en ISO gecertificeerd. 

Voorloper in duurzame energie

Grondstoffen worden schaars en het milieu krijgt gelukkig steeds meer aandacht. We volgen alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame toepassingen nauwlettend. De medewerkers van Gasservice - Gaswacht zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de preventieve en correctieve service die voor deze toepassingen gelden.

Om u een idee te geven over welke toepassingen het gaat:

  • Warmtepompboilers
  • Warmtepompen
  • Warmteterugwinning
  • Zonne-energie toepassingen
  • Warmtekracht motoren
  • HRE, gecombineerd CV-ketel met elektra opwekking

Om alle technieken goed te kunnen volgen is onze organisatie SCIOS en F-gassen gecertificeerd zodat ontwikkelingen op het gebied van warmteopwekking en koeling opgepakt en toegepast kunnen worden.

In ons filiaal in Heemskerk hebben we een warmtepomp installatie met een open bron welke het pand van warmte en koeling voorziet. De installatie is gebouwd als demonstratie object waar de medewerkers ook aan kunnen meten.

Uw Gasservice I Gaswacht specialist is er helemaal klaar voor.

 

OK CV

OK CV is het enige kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen. Een installatiebedrijf met het OK CV logo voldoet aan strenge eisen en werkt met Energie Service Specialisten om uw cv-ketel te inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant en dat de monteur alles uit de kast haalt om in uw huis voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen. 

 

Kies nu ook voor duurzaam en comfortabel wonen