Vacatures en leerbedrijf

Gasservice - Gaswacht organisatie is een flexibele serviceorganisatie met vestigingen in Velserbroek, Heemskerk en Hoofddorp. Vanuit deze vestigingen bedienen we 5 regio’s.

Inmiddels zijn al meer dan 75 regionale installatiebedrijven aangesloten bij deze organisatie en worden zo’n 40.000 toestellen onderhouden. De doelstelling van de Gasservice - Gaswacht organisatie is het bij particulieren en bedrijven installeren en (periodiek) onderhouden van warmtepompen, CV-ketels, Airco's, kachels, geisers et cetera.

Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf en ISO, F-gassen, KOMO Instal en SCIOS gecertificeerd.

Vacatures

Leerling monteurs (m/v)

Wij hebben ook regelmatig plaats voor leerling monteurs (m/v). Ons bedrijf is als leerbedrijf specifiek ingesteld op het begeleiden van mensen die echt nieuw zijn in het vak. Ook als u uit een hele andere branche komt, geven wij u graag een tweede kans om in de techniek een carrière op te bouwen. Wij begeleiden en coachen de nieuwe medewerkers in de praktijk en bieden in combinatie hiermee opleidingen aan voor landelijk erkende diploma’s. 

Als de wil aanwezig is, men gevoel heeft voor techniek en men in het bezit is van een rijbewijs, dan kunnen we een heel eind komen. Uiteraard zijn er nog andere zaken waar naar gekeken wordt.

Wat bieden wij?

  • Een leuke werksfeer binnen een no-nonsens platte organisatie.
  • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (ook tijdens uw opleiding).
  • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden.
  • Een zorgvuldig uitgestippeld persoonlijk carrièrepad inclusief opleidingen.
  • Een unieke vrijetijdsregeling voor uitgevoerde storingsdiensten: 1 x per 8 weken.

Interesse of vragen?

Voor de opleidingen en vacature(s) kunt u contact opnemen met Henk de Gruijter.

Erkend Kenteq leerbedrijf en praktijkcentrum

De stichting Kenteq is een kenniscentrum voor beroepsonderwijs en het bedrijfsleven m.b.t. techniek. Kenteq schrijft op haar website

Kenteq is hét kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap.
Ons doel is bij te dragen aan hoogwaardig vakmanschap in de techniek. Door kennisoverdracht, begeleiding, training, scholing en advisering.

Deze stichting kan bedrijven certificeren die voldoen aan de uitgebreide criteria om als leerbedrijf erkend te worden. Tevens kan zij de praktijkcentra van deze bedrijven onderwerpen aan een aantal gestelde criteria. De Gasservice - Gaswacht organisatie voldoet aan alle eisen en heeft derhalve het certificaat erkend leerbedrijf en erkend praktijkcentrum.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kies nu ook voor duurzaam en comfortabel wonen